CRF 2024. – informacije !

Poštovani posjetitelji,
u nastavku pročitajte bitne informacije vezano za koncertne dane festivala

Ovogodišnji Castle Rock Festival odvija se 12. i 13. srpnja na vanjskom igralištu sportske dvorane OŠ Luke Perkovića, a ne na Pisti pod Sokolcem kao do sada.
U petak, 12. srpnja za koncert Parnog valjka vrijede posebna ograničenja na prometnici D23 u vremenu od 18 sati do 02:00 sati 13. srpnja. Promet će se u to vrijeme odvijati obilaznom rutom, pogledajte kartu niže.
U subotu, 13. srpnja nema posebnog režima prometa, odnosno odvijat će se neometano ali sa ograničenjem brzine na dijelu prometnice ispred koncertnog prostora.

Parkiranje u crvenoj zoni u oba dana festivala dopušteno je samo javnim službama: policija, vatrogasci, hitna pomoć, zaštitari i vozilima organizatora.
Dopuštena parkirališna mjesta označena su na karti zelenom oznakom P. Sva slobodna parkirališna nalaze se u krugu od 50-200 metara od koncertnog prostora.

U petak, ulaz u koncertni prostor moguć je isključivo sa kupljenom i valjanom ulaznicom (bez otrgnutih kupona). Sve ulaznice skeniraju se na ulazu.
Ulaz se otvara u 20.30, a nastup Parnog valjka počinje točno u 22 sata.
Ulaznice će se moći kupiti i na dan koncerta po cijeni 25 eura, na za to predviđenim mjestima;
dopodne u TZ Brinje, popodne od 17 sati ulaznice potražite na označenom mjestu ispred mjesta koncerta.
U subotu, ulaz se otvara u 20 sati, a nastupi domaćih rock sastava počinju od 21.30.
U oba dana festivala osigurano je osvježenje pićem i hranom na službenim šankovima.

ŠTO NIJE DOPUŠTENO UNOSITI U KONCERTNI PROSTOR?

Alkoholna pića, boce/konzerve, vatreno oružje, pirotehnika, laseri, kišobrani, ilegalne supstance, hrana i piće, neodobreni promotivni materijali bilo koje vrste te sve ostale stvari koje mogu ozlijediti ili stvarati neugodnosti ostalim posjetiteljima kao i izvođačima.
Management i organizator imaju pravo provjeriti i pretražiti sve torbe/ruksake te ostale osobne stvari posjetitelja u svrhu sigurnosti, a što će obavljati ovlaštena zaštitarska tvrtka. Management i organizator imaju pravo sa koncertnog prostora udaljiti one osobe koje se neće pridžavati navedenog kućnog reda.

FOTO APARATI I KAMERE
Za koncert Parnog valjka organizator je osigurao službenog fotografa.
Posjetiteljima je dopušteno koristiti mobitele i obične 35mm aparate.
Profesionalni fotoaparati i kamere nisu dopušteni, osim onima akreditiranih od strane organizatora, a osoba mora nositi vidljivu organizatorsku akreditaciju.

U subotu, 13. srpnja nema ograničenja po pitanju fotoaparata i kamera. Za potrebe medija tog dana (reportaže i sl.), najavite se organizatoru najkasnije do 11. srpnja, na mail adresu notalikabrinje@gmail.com

MEDIJI
Nisu planirane medijske konferencije i intervjui.

PORUKA ORGANIZATORA
Dragi naši, uživajte u dva dana rock glazbe i pjesmama legendarnog Parnog valjka!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)